Barrys Boot Camp! Sweat girl sweat!

Phew! Körde en Barrys Boot Camp idag med min modell-vän Zoi (kul att hon bara är trådsmal och fem mil lång haha!). IMG_0733Sommaren börjar närma sig och jag kan inte påstå att jag är bikini redo och you know what they say.. The camera adds 10 pounds… SMH. Så nu jävlar blir det hårdträning framöver!

Jag har ett gym precis över gatan som kör ”bootcamp”, det är en intervallträning i grupp. Super hög energi och musik och en kille med head set mikrofon som ropar högt som fan vad nästa övning är ”Three, two, one! Up the tempo!!!” Man turas om att göra golvövningar och att springa på bandet i olika hastighet! IMG_0731

WE HO = West Hollywood. Mycke ballonger på senaste..? Hela LA verkar har fått ballong noja! Här kan dom åtminstone stava.. ha! 😉 )IMG_0732 Det är faktiskt ganska kul! Men man är helt slut efteråt! Men inget svett ingen bikini body! Har vi något sånthär liknande hemma i Sverige? Ni borde testa!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *