About time..!

Igår var jag på en härlig lunch med min väninna, supermysigt place nere vid min gata som heter WeHo Bistro. Mmmm..IMG_0985IMG_0987

Sen kom beskedet ”you got mail!” Jag fick hem min nya iMac!!! Som jag har längtat, tror inte ni förstår, min gamla var så seg jag kunde inte ens göra musik längre frustrationen var total. Nu ÄNTLIGEN – satt halva natten och fixade med att överföra applikationer och bygga upp mina fotoalbum och iTunes..

Var nervös jag skulle förlora mina plugins och musikfiler men LOGIC 9 funkar! Wohoo! Jag har Logic X också men det är 64bit pluggar nu så jag får ta det ett steg i tagen men gud vilken skillnad! Allt fungerar 1000 ggr bättre och snabbare och låter mycket bättre. Lyckan är total!IMG_0990 IMG_0991 IMG_0994

Så nu blir det snart ny musik och mer bloggande 🙂

Härlig dag!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *