R.I.P PRINCE

IMG_0999

Idag är en tragedi för musikindustrin och alla fans då vi förlorat ytterligare en LEGEND. Vi sörjer förlusten av en utav vårt sekels mest banbrytande musikikoner. R.I.P Prince. Nothing Compares. 

la-et-prince25jun25-pgFantastisk bild utanför rockstjärnans hem idag.. Regn och regnbåge… WOW.

Jag fick äran att träffa hans musiker dock. Randy tog med mig på middag för några år sedan och jag fick sitta till bords med tjejerna i Prince band ”The Girl Bros” och jag minns Randy frågade om dom tyckte ”LouLou” var ett bra artistnamn åt mig och dom sa ABSOLUT! Perfect, LouLou it is! Så ja, inte alla som kan säga man blivit omdöpt av Prince musiker. Ni kan läsa min HollywoodSpionen krönika jag skrev för VeckoRevyn här

IMG_1002

EPIC.

Louise AKA LouLou

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *