Rollerblades i Venice – Dinner at Zinque

Idag bestämde jag mig för att äntligen inviga mina nya rollerblades som stått i hallen och väntat på mig i snart en månad! OMG det är så kul! Jag körde längst med hela strandpromenaden och jag inhandlade lite grejer på vägen som ni kan se haha inte det lättaste att balansera, men det gick! IMG_2328

Min vän Josefin bor i Marina Del Rey, precis intill Venice, så jag messade henne och frågade henne om hon hade lust att möta upp och käka? Det gjorde hon gärna, så vi strosade mellan Venice kanaler (där av namnet) som många missar när dom fastnar i turistfällan… Det är så vackert!

IMG_2318 IMG_2316 IMG_2314

Josefin föreslog restaurang/vinbaren ”Zinque” som bara var så mysigt och supergott! Men dom skrek STOP! No pictures! När jag skulle fota till bloggen (som ni ser var ägaren inte värst glad haha) men jag låtsades som om jag inte hörde, för detta kunde jag inte missa att visa er 🙂IMG_2320

Vi delade på en underbar ostbrickaIMG_2322

jag körde på en lax tartine (första gången jag faktiskt självmant beställt rökt lax! Jag var bara sugen på att testa och det var supergott!) Josefin körde på musslor och pommes. Mmm…IMG_2325IMG_2323  

Sen skadar det aldrig att se detta när man går ut till parkeringen, inget slår Kaliforniens solnedgångar..IMG_2321

Ps: Idag fyller min pappa år – STORT GRATTIS Pappsen!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *