Toast & Spa

Igår träffade jag min vän Randy, efter en lång dag på stan och sedan kom min vän Ali förbi. En kväll med mina musikvänner helt enkelt. Alltid kul.

Idag hämtade jag upp lunch på mitt favoritcafe ”Toast” som ligger i West Hollywood. Jag tror jag skulle kunna äta där varje dag! Supermysig och gott. Jag har gått hit i säkert 10 år. Love it!IMG_2459  IMG_2460IMG_2464 IMG_2462 IMG_2461  IMG_2465

Sen åkte jag till ”Island of serenity Nail spa” och gjorde mani & pedi, samt en 10min nackmassage, väl behövligt.IMG_2473IMG_2470IMG_2474

Ikväll har jag suttit med min nya dator och försöker lära mig att uppdatera min studio till Logic X och programrea en ”vocal template”. Det är mycket nytt man ska lära sig för att ens kunna starta att spela in, men snart så!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *