Spa & Music

Idag åkte jag på kvälls-spa, körde en ansiktsbehandling, microdemabrasion och oxygenmask. Det är kanske inte det behagligaste men jag brukar göra det ett par 2-3ggr/år i alla fall.. Det finns ett Europeiskt spa precis på gatan där jag bor som heter ”Raya European Skincare Spa”, inte värsta, men det är nära och bra.


Sen åkte jag hem och beställde Thai-mat och kollade på ”The Voice”. Fick en trevlig Fortune cookie i beställningen som löd:


Och det kan stämma! 

Sen blev det en rad timmar framför datorn då jag hållt på i dagar och nätter att försöka få rätt på alla nya musik program osv. Och ikväll kunde jag spela in för första gången på ett bra tag! Kul. Men fortfarande några bitar som saknas men det löser jag i veckan!

Nu ska jag sova, kl är 3:00am (ovanligt..) hoppas ni har en trevlig vecka alla!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *