Skönhetsdag i Beverly Hills!

Idag åkte jag till Beverly Hills för en liten skönhetsdag. Jag hade bokat tid på Anastasia Beverly Hills dit alla kändisar går för att fixa till sina ögonbryn. Dom har även grymma produkter av samma namn.

IMG_2776 IMG_2777

Sedan strosade jag över gatan till ”LongMi Lashes by Daniel” som är en känd ögonfransförlängnings salong. Den ligger på Bedford Dr. (brevid Rodeo Dr.) Hälsa från mig om ni går dit så kan ni få en discount!

  

Vet inte om jag kommer med på deras ”Wall of fame” men gott sällskap i alla fall hihi!

Tada! Inget smink needed! Kommer vara ca 4-6 veckor och kostar ca 200 dollar för fransar och 50 för bryn.

IMG_2809

Bedford och Rodeo Dr. är bara så härligt, jag älskar Beverly Hills!

Nu är jag redo för helgen! Hoppas ni får en festlig helg ni med!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *