Yatzy!

Idag känner jag mig lite bättre men så trist att vara sjuk! Försökte få igång mitt Wii nintendo igår som tydligen gått sönder för jag inte använt det på 100 år. typiskt. Så jag tvingade min kompis Wade att ladda hem Yatzy på sin mobil och spela med mig halva dagen, bara för att få stryk! Ahhh! Nåja.. revansch ikväll!

Jag kom även på att det är min brorson, ”Yatzy’s”, födelsedag om bara någon vecka! Så jag åkte och kollade på lite födelsedagskort på butiken nedanför gatan, jag borde filmat dom där korten haha USA ska alltid överdriva det var så kul! Dom spelar musik, dansar och saker hoppar upp när du öppnar dom och ja du.. men jag fick nöja mig med en lite lugnare variant (men den spelar lite ändå hihi), så det var lite skoj.

Tänkte kolla på finalen av ”The Voice” nu, ingen jag är direkt super hype över men det kan vara trevligt. Stämt möte med min advokat på Fredag, jobbat på lite gott o blandat under dagen men eftersom jag är tjock i halsen kan jag inte göra musik heller.. Jag avskyr att vara sjuk. boooo! Roligare inlägg next time.. måste ju göra något kul först!

Till och med min granne backade ur hissen idag och sa ”Oh you are sick? I can take the next one, thank you feel better!”  Haha.. OMG sjukt mobbad.

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *