Olsons Delicatessen!

Idag åkte jag till posten för att skicka födelsedagspresent till min brorson bland annat… Jag körde en chill boyfriend jeans look med en gammal Von Dutch keps.. No fucks given..IMG_2871

Sen messade jag min vän Wade och frågade om han hade lust att ta en fika på det svenska Kaféet ”Olsons”? Och det gjorde han gärna, så vi möttes där och åt en härlig skagen macka och spelade en runda Yatzy med våra mobiler (typiskt vi glömde riktiga tärningar, next time!)IMG_2882

Ni har väl inte missat LA’s Skandinaviska lilla godbit? Den ligger på 5660 W Pico Blvd, Los Angeles, CA 90019. Malmö tjejerna som jobbar där är så trevliga och det är supermysigt! Känns nästan som hemma 🙂

IMG_2883IMG_2877 IMG_2876 IMG_2875

Vi blev även bjudna på en grymt god chokladkaka som en av tjejerna som jobbar där bakar, Caroline heter hon. Man kan beställa godsaker från henne på www.swedcakes.com (har även testat hennes grymt goda semlor, kan varmt rekommendera! Mmmm..!)IMG_2881

Wade bjöd mig även på en chokladboll till efterrätt mmmm!! Ibland får man fuska lite! Så gott!IMG_2879

Trist läge att jag lyckades piska Wade med REKORD siffran 343 haha.. Men han låg hack i häl! Yatzy är det bästa som finns! Därav döpte jag min brorson till det 🙂

IMG_2884  IMG_2870

 

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *