Önskelista!

Jaha, då var det dags igen! Jag fyller år om drygt en vecka!!! Wiii! ”Forever Young!”. Ja ni den där önskelistan blir mindre för var år.. men vissa grejer har hängt med ett bra tag nu och dags att bocka av! Eller vad säger ni? Ett tillskott i kassan till bilen hade inte varit fel heller.. men ärligt behöver jag en ny laptop mer än något annat! 2012-macbookpro-gallery1

Sen är jag sååå kär i den här YSL väskan… can’t get over it!!! Classy and fabulous just like me 😉 Var o tittade på den idag igen på Rodeo Dr. Ahhhh! I lovvveee!45249614BS_13_f

Lite snygga YSL skor är också på listan..11023148NJ_13_f 11044061BA_13_f

Födelsedagsklänning… Jag väljer mellan de här 2 just nu… vilken tycker ni!??AMAN-WD603_V2NIGH-WD262_V1

En Upper Kartell pall och en LV toilettrybag har även dom varit med på min önskelista ett tag och jag är fortfarande såld! Love.

gallery_1 louis-vuitton-toiletry-kit-damier-azur-canvas-travel--N41420_PM2_Front view

Det är nog allt just nu? (Förutom det obvious ett Greencard och en musik publishing deal!) Simple enough? Dream BIG or go home!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *