Midsummer Night’s Dream @ The Playboy Mansion

I Lördags var Hugh Hefners årliga midsummer night’s dream fest på Playboy Mansion..FullSizeRender-4
Traditionsenligt åkte jag dit med några vänner och tog med mig min egen Svenska ”Hef” i år som gäst..  det var inte det lättaste att fixa en kille på den överdrivet eftertraktade listan.. Men efter en del trådar och kontakter löste jag det oxå..FullSizeRender-2

Träffade även mina gamla playmate vänner och vi hade så kul! Det är en magisk fest.. Lättklätt yes.. Men så är det!

FullSizeRender FullSizeRender-3

Hef är ju 90år nu så han hade gått och lagt sig, dom hade stängt av delen in till huset i år tyvärr. Man vet ju aldrig när det blir sista gången jag säger det varje år haha.. Men grottan och baren och allt annat var öppet och packat med nakenmålade och lättklädda tjejer och killar i morgonrockar 🙂

Kul!

XOXO

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *