Svenska Hollywoodfruar!

Ni missaade väl inte säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar igår? Tisdagar 21:00 på TV3. Min vän Natacha (Aka, Elena Belle) är ny fru, och i nästa avsnitt är även jag med på ett litet hörn.. 

Missade ni 1ta avsnittet kan ni se det HÄR! Jag tycker Natacha (”Elena”, det kommer inte hända att jag kallar henne det, jag föredrar ”Tata”, ”Tattagrita” eller ”Scallus” som är mina smeknamn på henne 🙂 ) är en rolig karaktär på TV som i verkligheten!

Jag har varit vän med Natacha sen dagen hon oväntat dök upp på min trappa i Los Angeles p.g.a av en gemensam fotograf-kompis som bad mig ”Lollo, kan du inte ta hand om Nattis över helgen? Behöver en helg ensam med min tjej efter en veckas plåtning…” Ummm.. Sure, sa jag!

Jag hade ingen aning om vem den här Svenka sexiga tjejen (Natacha) var, som plötsligt stod med en resväska vid min dörr och jag skulle knappast kunna gissa att vi 8 år senare skulle vara Bffs och att hon också kom att flytta hit! Den ”helgen” blev snabbt till 3 månader hos mig. hur det hände, ingen aning, men vilken virvelvind! 

Vi var som natt & dag hon och jag, trots det och kanske just därför, hade vi sjukt kul ihop! Brukade filma våra galenskaper redan då (låt aldrig dessa se dagens ljus LOL!) och vi blev intervjuade att ha en egen reality show på E! Här i USA (samma som Laguna Beach, The Hills och Kardashians) redan då, så det här är ju lite kul, full circle lixom, även om det här vart ganska otippat!

Här är ett screenshot från slutet av avsnitt 1, där ni ser ett klipp från nästa veckas avsnitt, då jag körde Nattis för att hjälpa henne hitta ballonger till hennes ”Pink PJ” födelsedagsparty!

Screenshot 2016-09-27 17.34.20

SPOILER ALERT! Ska inte avslöja för mycket, men smått oväntat hamnade vi på ett ganska skabbigt cafe, ett hål i väggen, på Venice Blvd.. Vi trodde vi skulle till en fin ballong ateljé i själva Venice Beach.. Haha vi typ DOG när vi insåg vart vi skulle träffa den här ”ballong konstnären”..  Jag vågade knappt parkera min bil utanför. Det var bara att bita ihop, vara trevlig och haka på, men det gick ju bra till slut och han var jättetrevlig och duktig den här ballong-gubben.

På vägen var vi lite små nervösa inför första filmningen, så Natacha föreslog att vi skulle stanna o köpa en miniatyr vinflaska för att lugna nerverna … Vi snappade detta på vägen, om ni följer oss på Snapchat så vet ni 🙂 

Jag vet dom överdriver och klipper ihopa en massa för ”TV” så go ahead, låt ”pajkastningen” börja.. Jag tror Natacha och vi kommer ha roligast av alla! Det ska bli intressant att se. Jag har aldrig sett Hollywoodfruar på TV tidigare, har ingen aning om vad jag gett mig in i.. SO BE NICE!

Kul att vara med på ett litet hörn i alla fall! Ses i rutan nästa vecka Sverige, (om ni hinner se mig) ENJOY!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *