Café Society

Wow, Woody Allens senaste film är en äkta old Hollywood classic! LOVE IT !!!


Hur har jag kunnat missa den? Blev så glad när jag hittade den på min Pay Preview på cabel TVn ikväll under new movie releases! Tydligen går den dock fortfarande på BIO i Sverige – I wish! Hade älskat att se den på BIO men nu är den redan ute här så jag njöt hemma på soffan med popcorn och Häagen-Dazs glass (chocolate & chocolate chip).

Det är alltid lite extra roligt att se Hollywoodfilmer som visar gamla Hollywood, när man bor i Hollywood.. Kollar ut för fönstret o ser samma byggnad som i filmen 🙂 yes yes den spelades in i år, I know, men dom brukar vara noga med att se till att det som inte fanns på tiden den utspelas tas bort. En scen var t.ex utanför ”The chinese theatre” och då hade dom suddat bort nästan alla hand avtrycken – då filmen utspelades på 30-talet och det på den tiden naturligtvis inte fanns lika många stjärnors avtryck som där finns idag!

Såhär ser det ut idag:

IMG_2230339895_10150383951742380_86410892_o

Ja, har ni inte sett den så gör det! Jesse Eisenberg, Steve Carell, Kristen Stewart och Blake Lively spelar huvudrollerna. Tungt.

Enjoy!

Xoxo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *