Grammy Awards 2017

Wow, vilken amazing show det var igår på The 59th Grammy Awards!

Grammy-Awards-Nominations-2017-Date-Tickets

Höjdpunkterna var enligt mig Beyonce och Bruno Mars. rs_1024x759-170212201119-1024.Bruno-Mars-Prince-Tribute-Grammys.kg.021217gettyimages-634984834-h_2017

Jag tyckte även att Alicia Keys och Maren Morris var grymma. Lilla Blue Ivy fick nästan mer kameratid en hennes Queen B till mamma i sin rosa Gucci ”Prince inspirerade” kostym. Katy Perrys nya stil var cool och kul att se Bob Marleys yngre generation som SKIP göra sitt första stora framträdande med henne på Grammy scenen. Ed Sheeren använde en cool vocal loop pedal, lite som min TC Helicon voice live jag använde för 5 år sen. Coolt. Dom får det att se så enkelt ut (I promise it is not, framförallt live)!

Adele gjorde en omtagning under inspelningen av hennes hyllning till George Michael som fick hela publiken att bli rörda till tårar! Hon kammade även hem 5 grammis!!! En utav dom dedikerade hon till Beyonce som hon själv tyckte skulle vunnit för bästa album ”Lemonade” (Svenska Max Martin och Shellback vann därmed 2, en för Justin Timberlake och för Adele)

Unknown-1 Unknown

Jag tyckte det var en ovanligt bra show i år! Bäst klädda får gå till Rihanna och J-Lo Vad tyckte ni? (Lucky you DRAKE! HaHa…)landscape-1486953219-elle-grammy-2017-beauty

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *