PODCAST?

Hej alla fina läsare 🙂 Som jag lovade innan nyår, vill jag verkligen prova på dethär med podcast! Nu är vi drygt en månad in i 2017 och jag skulle behöva lite tips! Jag är helt ny och nyfiken på ”podcast världen”..

Fråga nr 1. Viken ”host” är den bästa i Sverige? Har hört talas om Acast och podasts.nu men även andra som lägger ut själva via soundcloud o iTunes etc om jag förstått det rätt? Hur hittar man ett ”hem” åt sin pod? (Givetvis skulle jag vilja länka den till bloggen här)

2. Vilka är era favorit poddar? Kan ni skicka lite tips så jag kan få en uppfattning om vad som ”är bra” det kan vara både Svenska och Engelsktalande.

3. Vad skulle ni vara nyfikna på? Måste man vara ”2” eller tror ni man kan köra gott & blandat med olika intervjuer / frågor o svar?

Super tacksam om ni skulle vilja kommentera och ge lite tips!

Jag tror det skulle kunna bli superkul med olika vänner från både Hollywood och Sverige samt en och annan ”kändis intervju” – eller vad tycker ni?

XoXo

Louise!

4 reaktion på “PODCAST?

 1. Hej jätte kul om du börjar podda!
  Jag gillade poddden med Rebecca och Isabell från holywood fruar. Dom poddar inte längre men den va sjukt rolig.
  Vore kul om du poddade med elena Belle kanske.
  Tack

 2. Gillade också podden med Rebecca och Isabel. Nu lyssnar jag mest på Veckans bläcka och Adam o kompani. Blankens Swanberg var också riktigt bra när den gick, de körde lite samma som Filip och Fredrik att en poddade från LA och en från Stockholm. Vilket var kul för det var kontraster men man fick ändå en sammanhängande story och kunde följa deras vardagsliv, Som en blogg i poddform.
  Jag tror absolut det går att göra själv, skulle gärna höra ”skvaller”, det senaste inom trender, behandlingar, mat osv. Men visst är det roligt när det är två som snackar, blir oftast lite mer lättsamt då och lättare att följa podden. Svenskar ÄR ju besatta av Cali så jag tror absolut det skulle funka!

  Jag lyssnar alltid via podcast appen på iPhone, så via iTunes. Vet att många använder acast.

  Om du lyssnar på Framgångspodden då han intervjuar Fredrik Wikingsson så ger han tips på var man ska podda osv, minns tyvärr inte var i avsnittet de pratar om det.

  • Tack snälla för svar och uppmuntran! Eftersom jag ofta anses vara ”mamma björn” i LA så tror jag att en podd med en Svensk här skulle skapa samma kontrast som LA vs. sthlm fast 2.0! Jag kan lätt intervjua folk både i Cali och Sverige som inslag, men visst hade det varit kul att höra ett ”vanligt” samtal mellan oss här som lever i LA men kommer från Sverige och har totalt olika förhållanden till dessa utgångs punkter..? Typ som jag o Natacha (Elena) vi som är sjukt olika men väldigt bra vänner, vi ”agree to disagree”. 🙂 Håll utkik! jag tror vi kommer fixa detta asap! älskar när ni kommenterar och ger förslag! XoXo! Lou.

 3. Just det! Relationspodden med Bingo och Katrin är också jättebra.

  Sorry för världens längsta kommentar ovan haha! Älskar poddar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *