HAPPY BIRTHDAY Mamma!

HAPPY BIRTHDAY TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! 💕💐


Idag fyller min vackra mamma 50.. vänta WHAT? 70år!!!🙀 🎉💕 Hur är det möjligt?! Jag önskar jag kunde vara hemma I Sverige och fira den stora dagen med familj och vänner och krama om henne! Sänder all min kärlek till min älskade mami idag! I LOVE YOU! 

Jag hoppas att jag en dag får en dotter som är lika stolt över sin mamma som jag är över min! Hon är den starkaste snyggaste och coolaste mamman en dotter kan önska! #mymomishotterthanyours #mode #supermodell #egenföretagare #swedish #fashion #businesswoman #MymomRocks 

Hoppas du får en underbar dag med massa kärlek och presenter! Tänker på dig massor och hoppas att min födelsedags paket kommit fram i tid till din stora dag!

Love u!

XoXo

Louise.

2 reaktion på “HAPPY BIRTHDAY Mamma!

  1. Väldigt SNYGG mamma du har!!! Men ärligt, 70 år?! Nähä … :-O
    Men grattis i efterskott till henne och dig som fått en sådan ung och fräsch mor. 🙂

    Trevlig helg!
    P.S. Lycka till med podden! Hittade in till dig genom din söta väninna. 🙂

    • Tack snälla, mamma skulle bli så glad att läsa detta! Ja hon är outstanding!!! det ska helt klart erkännas jag kan bara hoppas jag fått några av de där generna ! Ja hoppas ni kommer gilla podden, det ska bli spännande ! XOXO Lou

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *