Delilah

Ikväll var vi på nya Delilah, en exklusiv restaurang, burlesque bar och firde min vän Mimi som fyllde år. Mitt i middagen börjas det tisslas o tasslas – en snaggad blonderad Justin Bieber sätter sig vid bordet brvid oss! 

Man får ABSOLUT INTE ta foton inne på stället. När jag tog en bild på menyn (som förövrigt min artistvän Blue Logan ritat- ni vet tavlan från min bday?) kom en kypare fram på en sekund o sa till mej – radera! Inga bilder här! Jaja sa jag … lugn. Lol! Ofta jag raderade ?

Justin Bieber kikade nyfiket över till vårt bord men jag vände bort blicken – hallå- han e typ 12! No way. Men ja han börjar växa till sig- o en sjuk grej är att en barndomsvän till mig från lilla Hörby, är JBs personliga tränare! Small world… 

xoxo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *