Hollywood podcast!

Eyyyy! 

Ikväll gjorde vi ett litet test inför den ”eventuella” podcasten jag snackat om senaste månaderna… hahaha wow, hur kan man hålla masken utan att garva sönder?? Träning ger färdighet antar jag… jag tog med hela min nya ”podd studio” till ”Tata” ikväll (kärt barn har många namn) för att se om vi skulle kunna fixa detta tillsammans? 

Jag är ju van att spela in musik, klippa och jag har all utrustning för detta sedan tidigare och tycker detta är ett sjukt spännande projekt! Att gå från 8års krönikör som ”HollywoodSpionen” till en livs levande ”live podd” med en av mina BFF’s och ”Svensk HollywoodFru” sen förra säsongen! Why not? Men shit vad vi garvade… ja, vi får se… är ni nyfikna?


XoXo

Louise.

2 reaktion på “Hollywood podcast!

  1. Hej! Jag skulle tycka det var superkul med en podcast! Har pluggat i CA i snart två år, så det är alltid kul att höra vad andra svenskar som bott här längre har att säga! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *