Tack som Fan!

Alltså man kan ju bli så förbannad o ledsen… Jag vaknade i morse o gick ner till mitt garage där Valet parkerat min bil igårkväll efter jag handlat mat, och bemöts till min stora shock av en bula stor som en krater i sidan av min fina bil !!!

WTF?!


Jag brukar sällan låta dom parkera den, därför jag är så himla försiktig och rädd om min bil, men igår hade jag som sagt handlat mat och vatten och då erbjuder min byggnad att hjälpa en upp med varorna och att parkera bilen. Inte fan tänkte jag på att kolla passargerarsidan då… det kan ha hänt att någon slagit upp dörren på Gelsons (typ Ica) parkeringen när jag var och handlade men helt ärligt- har folk tappat all moral och respekt? Ingen lapp och inget erkännande från min parkeringsvakt heller… 🙁 Så ledsen, det är verkligen det sista jag behöver just nu. When it rains it pours… 

Nu blir det en hel-investigering imorn, jag ska kolla alla videokameror där jag parkerat senaste 24-42 timmarna! Jag blir så jävla lack! Så sjukt taskigt. Lägger mänskligheten inte ”förlåt jag skadade din bil” lappar längre?

Var det HULKEN som drämde upp en dörr i sidan eller har min Valet parkerings gubbe backat in den i en pelare i garaget? Vad tror ni? Man vill ju heller inte anklaga någon oskyldig.. men som tur är så finns det kameror på de ställena jag varit så imorgon får jag kolla på allt bevismaterial jag kan finna… bara så jobbigt! Ugh!

Så ledsen 🙁 men visst… det finns väl värre saker, bara trist.

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *