Polis & ”HOLLYWOODPODDEN”!

Vilken dag.. 

I morse åkte jag till polisen för att anmäla skadan på min bil, det har nu kommit fram att det varit vandalisering i vårt garage här i byggnaden och visade sig vara TRE bilar, inklusive min, som vart fördärvade! Så sjukt! Tydligen en tjuv som smiter in o stjäler cycklar och nu eventuellt vandaliserar bilar!!! Så läskigt och så trist! Men vi hoppas videokamerorna fångat boven i dramat… fortsättning följer…

On a happier note, kan jag avslöja att ikväll, åkte jag hem till min vän Natacha (aka Elena Belle) och spelade in vår absolut första podcast ever! Wohooo!!! En splitter ny satsnig av yours truly; HollywoodPodden med Elena&Louise Så kul!

Det är inte så lätt som man kanske tror, så ni får ha lite överseende med vår knaggliga Svenska och struktur såhär i början 🙂 Nu ska vi klippa o fixa ljud tillkvalitén etc innan vi publicerar första avsnittet , men håll utkik! 🙂

Idag gjorde vi en itroduktionspodd lite om oss själva, hur vi träffades och hamnade i Hollywood, lite ideer och ämnen som vi kommer ta upp i fortsättningen direkt här ifrån Hollywood! 


Sen tänkte vi att våra lyssnare måste få vara med och styra och bestämma lite vilka ämnen ni tycker skulle vara intressanta? och vi kommer försöka att svara på era frågor!

Så vi har gjort en ny podd E-mail dit ni kan maila oss era förslag,frågor och tips! Så maila oss gärna på Hollywoodpodden@gmail.com redan NU, så kanske just DITT förslag eller fråga kommer med i Hollywoodpoddens avsnitt #2! 

Yay! Vi är så taggade och jag personligen ser fram emot detta så och att få feedback från alla hemma i Sverige – vi vill göra den absolut bästa podden om Hollywood ni bara längtar efter att lyssna till! Hoppas ni hakar på!

XoXo

Louise.

2 reaktion på “Polis & ”HOLLYWOODPODDEN”!

  1. Jag förstår inte varför du inte kan respektera att hon bytt namn och nu heter Elena bell. Min syster bytte namn och många gånger har jag sagt fel men ändrar alltid. Jag förstår inte de som säger att för mig kommer hon alltid vara Natacha. Det handlar ju om respekt. Att respektera andra människor och deras vilja. Det handlar inte om att du kände henne först som Natacha och att du minsann tycker att det är ett fint namn hon gott kan behålla. Prata gärna om respekt i podden,.

    • Vad gullig du är som står upp för min vän! Jag menar absolut inte att inte respektera hennes val att vilja ändra sitt namn av diverse anledningar, men så vitt jag vet, så tar hon inte direkt illa upp eller blir arg när just jag eller andra gamla vänner/familj kallar henne ”tata” eller Natacha vardagligt (vi försöker säga Elena om det är en ny som introduceras eller det handlar om jobb och så, absolut). Men till den dagen hon LAGLIGT byter namn all the way och byter sitt eget tele-svar till Elena tex, så kommer jag se det mer som ett ”IG modell/artist namn”, ungefär som jag aldrig skulle be mina vänner att kalla mig LouLou Malibu eller Hollywoodspionen – Många kallar mig LouLou eller Miss Malibu men jag heter Louise Ohlsson. Madonna heter inte Madonna.
      Den dagen hon säger att hon tar illa vid och inte lyssnar till sitt gamla namn, skulle jag absolut försöka kalla henne Elena Belle, men just nu känns det inte så allvarligt på denna sidan stan och dessutom finns det en annan Elena i ”gänget” och det blir lätt missförstånd.. Absolut kan vi prata om RESPEKT och MORAL i podden, det är något framför allt JAG försöker hålla kvar i denna staden. Tror inte hennes namn har mycket med saken att göra dock, om inte vi vänder på frågan. XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *