What is going on?

Ikväll var jag och hikade så underbart vackert i Runyon 

Skönt att vända tillbaka klockan så att solen är uppe lite längre 🙂 

Sen körde jag hem till Natacha/Elena Belle, och poddade ! När vi tog en paus skulle jag fylla på med is i mitt vattenglas – till min stora förvåning dök det ner en halväten isglasspinne i glaset med isen?!? WTF? Vi skrattade så vi grät hahaha VEM har lagt en halväten glasspinne i ismaskien och HUR fick den plats ner genom röret och in i mitt glas????


Som om inte detta var märkligt nog, kom Natachas mans vän över och vi trodde han spelat tennis, men då drar han fram ett gevär ur väskan! Han äger vapen och varit på en skjutbana nånstans… My god! Jag vart livrädd men han visade de oladdade vapnen för oss och domhär bilderna fick mig att skratta haha , fan inte normalt att stå i vardagsrummet med en massa vapen och latcha lixom? WTF?! 


Men sen poddade vi klart, heter det så? Vi har spelat in ett par nu, men jag har fått det roliga ansvaret att ta hand om det tekniska yay! Not.. men visst, jag kan ju lite om det där så det ska jag fixa så snart jag hinner! Sen ni, släpper vi första avsnittet snart! Wiii! Jag börjar nästan bli nervös… vi snackar på som om ingen annan kommer lyssna haha men jaja, allt eller inget! Skicka era frågor o tips till Hollywoodpodden@gmail.com!!!

Xoxo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *