Tyst minut..

Jag tittade med tårar i ögonen på när fina Miriam Bryant sjöng och då hela Stockholm stad visade sin makt och kärlek med en tyst minut för de som fallit offer. Men varför sjöng vi inte vår Nationalsång som alla andra drabbade länder gjort? Hör inte det till???! Om inte vi själva respekterar vår sed, kultur o land – hur kan vi förvänta oss att andra ska göra det då?

Såhär från andra sidan jorden känner jag bara att jag vill vara där jag vill krama mina vänner och även om man har all rätt att vara ilsken förbannad och ledsen så måste vi bara hålla ihop och i fortsättningen bygga upp det säkra och trygga Sverige som vi alla vet finns och känner till igen. 

Take action, speak up. Att vara snäll och visa kärlek är underbart men det räcker tyvärr inte alltid. Det måste få finnas gränser och lagar som skyddar. De vi hjälper in i vårt land måste RESPEKTERA vår kultur och frihet! Tyvärr, som vi bevisligen ser nu, kommer en del aldrig göra det, nej men TOUGH LUCK då har dom heller ingenting i Sverige att göra! Jag vill ALDRIG se detta igen. 

Jag kommer säga vad jag tycker – alla har rätt till sin åskit men vågar inte säga ifrån längre. FUCK THAT!

Jag har en rad vänner med ”invandrarbakgrund”, majoriteten av mina Svenska vänner är en mix av något slag, and WHO CARES! Det är inte det vi pratar om här. Vi alla HÅLLER MED om samma sak oavsett bakgrund, så kom inte med det skitsnacket. Alla vill se ett tryggt Sverige, det var väl det vi erbjöd alla från början? We need to make some real changes for the safety of our childrens future. Det räcker.

Stay strong SWEDEN!

Kärlek /Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *