City of stars…

Bästa som finns att sitta o titta ut över Los Angeles och drömma sig bort… Älskar min balkong, utsikt och denna stad (även om man får spel på den ibland med) Jag funderade på att åka hem till Sverige ett tag nu över Påsk, men jag tror jag stannar här.. så mycket att ta tag i plus sommaren är nästan här och vem vill inte va i solen? Saknar min familj o vänner massor dock, svårt det där..

Vill ni veta något roligt? Igår när jag var o handlade plockade jag på mig lite allt möjligt, Aceton, nagellack, hushållspapper, toa papper, vatten, vitaminer ja ni vet… Sen kommer jag hem och till min stora förvåning har jag lyckats köpa ”doftande toapapper”?! Lol!!! 

Först tänkte jaja men det kanske kan vara trevligt, så jag behöll mitt fel-inköp. Vad jag inte tänkte på va när jag skulle torka näsan med detta papper haha FY! Som att spraya parfym upp i näsborren! Bizarrt. Vem har uppfunnit detta lixom ”lavender scented toilettpaper” har ni det i Sverige? Mmmm thanks, but no thanks. Haha. Don’t do it!

Xoxo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *