Microsoft FRAUD!!

Wow, igår ringde en familjemedlem och hade fått ett tele samtal från någon som utgav sig för att vara från Microsoft Inc – påstod att det var ett virus som behövde åtgärdas i datorn. Tydligen är detta någon slags skam-artist kupp som ringer äldre för att sno deras konto information, genom att skrämma upp dom om att datorn är i fara och osäker! När min kära väl förstod detta och vägrade betala eller ge ut sina uppgifter, så hotade dom med att radera hela datorn – vilket dom inom några sekunder också GJORDE! Fy fan asså… hjärtskärande. 

Läst att en rad Svenskar drabbats och inte bara datorer men även konton blivit totalt blåsta! Så hemskt! Förhoppningsvis går det att kanske rädda hårddisken, men inte utan kostnad och besvär… vill bara VARNA så ni kan säga till era föräldrar och morföräldrar att inte lita på sånthär skit! Blir så ledsen. Man har lixom halva sitt liv i datorn nuförtiden, bilder musik dokument.. allt. Så trist men ännu värre om dom lyckats komma in på bank konto och sno allt du äger o har!!! Shit asså! Vill varna – var uppmärksamma!

Om någon har tips på var i Sverige man kan söka sig till för reparationer så säg gärna till!

Xoxo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *