Coachella time

Som vanligt går den årliga musikfestivalen Coachella av stapeln imorn! Och sedenligt är jag såklart sjuk. Alltid sjuk runt denna tiden det slår aldrig fel. Men jag hade inte planerat att gå i år ändå, åtminstånde inte första helgen…

Jag har varit där ett par ggr by now och det är jättekul men samtidigt ganska påfrestande och dom som spelar i år, typ Gaga och the XXs har jag redan sett. Däremot verkar halva Sverige flugit hit för att gå i år? Förstår inte riktigt varför, för de roligaste festerna är inte på själva festivalfältet.. kändisarna har VIP fester utanför och om man inte känner folk (sponsorer kändisar promoters etc via LA eller har artistpass) så kommer dom inte komma in nån stans förutom ”general admission” bland alla andra 21+are som vimlar runt som yra höns… 

Har man inte VIP och kontakter är det bara kul en dag typ. Men det kanske är jag som är bortskämmd… 

Här är en gammal bild från nått år då vi va där ett gäng, jag minns det var så varmt på dagen men svinkallt på kvällen! Ett annat tips att tänka på är att mobilerna fungerar typ inte ute i öknen och batterierna dör så ladda! Och en vatten kostar typ 100kr i öknen…


Be safe & Have fun kids! Själv ska jag ta och kurera mig och jobba undan lite här över helgen tänkte jag 🙂

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *