Sur kärring!

Ughh.. blir så trött på min granne. Hon bor brevid vår tvättstuga och varje gång jag tvättar efter 22:00 så drar hon ut sladden mitt i en laddning!!! WTF? Lönt lixom? Kan man inte bara vänta 20 minuter tills det e klart? Dyngblöta kläder och typ $5 senare… börja om igen. 

Ikväll fick jag städ-mani, det händer kanske inte så ofta och då får man ta tillfället till akt! Nu satte jag upp en varningslapp ”en vit lögn” men hoppas på det bästa… fan vad jobbig hon är- blir man bara en sur-kärring  automatiskt när man gått i pension? Hon bor med sin hund och jobbar inte – vem bryr sig om jag tvättar lite? Kanske borde ge henne ett par öronproppar, tejpa dom på dörren? Trötta människor… Get a life.

Ps: Om ni inte testat så måste ni köpa Downeys doft pärlor- lakanen/kläderna doftar ljuvligt fräsht i veckor efter! 

Litet tips! 🙂 
XoXo

Louise.

2 reaktion på “Sur kärring!

  1. Sjukt respektlöst av dig! Ska hon behöva gå runt i sitt hem med öronproppar för att du inte kan följa tvättstugan regler. Ja vem är egentligen surkärringen?

    • LOL, lugn vännen, vi snackar 10 minuter… som utan större anledning blir till 20-40 då hon surt vägrar låta den tvätta klart 21:10… jag tror man kan vara lite schysst ibland o låta grannen tvätta klart eller? jag försökte bara vara snäll.. öronproppar e as bra ju om pensions-tanten tvunget måste sova kl 22..? så högt låter det faktiskt inte. och tror mest hon gör det för att djävlas. just trying to help XOXO /L.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *