Sur kärring!

Ughh.. blir så trött på min granne. Hon bor brevid vår tvättstuga och varje gång jag tvättar efter 22:00 så drar hon ut sladden mitt i en laddning!!! WTF? Lönt lixom? Kan man inte bara vänta 20 minuter tills det e klart? Dyngblöta kläder och typ $5 senare… börja om igen. 

Ikväll fick jag städ-mani, det händer kanske inte så ofta och då får man ta tillfället till akt! Nu satte jag upp en varningslapp ”en vit lögn” men hoppas på det bästa… fan vad jobbig hon är- blir man bara en sur-kärring  automatiskt när man gått i pension? Hon bor med sin hund och jobbar inte – vem bryr sig om jag tvättar lite? Kanske borde ge henne ett par öronproppar, tejpa dom på dörren? Trötta människor… Get a life.

Ps: Om ni inte testat så måste ni köpa Downeys doft pärlor- lakanen/kläderna doftar ljuvligt fräsht i veckor efter! 

Litet tips! :) 
XoXo

Louise.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>