McDonald’s

Old McDonald.. wow vilken story. Intressant men pretty messed up… Har ni sett filmen ”Founder”? Om inte, så kan jag varmt rekommendera den! Crazy story, men den ska vara baserad på sann historia om vår ”älskade” hamburgerkedja och dess grundare… 


Har girls movienight hemma ikväll, Häagen Dazs Glass, godis från Skandinaviska Sockerbit och next up:

”Hidden Figures” som ska handla om de mindre omtalade kvinnorna som jobbat för NASA.


Spännande! Älskar att hitta en massa bra filmer man missat på BIO. 

XoXo

Louise.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>