Back in biz…

Heyyy!

Sorry jag inte lagt upp, varit hemma i Sverige och nu jet-lagged! Men nu är jag strax på fötter igen! 

Åkte till Malibu och laddade mina batteri i helgen – OMG 30c och sol – vitare än spöket själv brännde jag mig nästan då jag låg och skrev storys på beachen till min ”eventuellt” nya Bok!!!


Jag håller på att strukturera alla mina krönikor jag skrivit för Pause, Veckorevyn och Julia under åren och samlar ihop godbitar, sorterar det bästa som jag skrivit och varit med om under åren i L.A … vad tror ni? Vissa av er kanske varit med mig från första början, (OMG! High 5!) medans andra kanske inte har en aning om vad jag skrivit om i Sveriges största magazin under åren, utöver min ”privata” blogg här? 

Jag skulle tycka det va jättekul om ni kommenterade och kom med förslag/frågor, Jag är alltid här för att ge er läsare en liten inblick i min Hollywood ”vardag”, livsresa o liv om Svenskan som tog steget ut Väst… 

Just nu jobbar jag även på en ny podcast tillsammans med min vän Elena Belle! Så håll utkik!

Love always!

#prayforManchester

XoXo

Louise.

2 reaktion på “Back in biz…

  1. Som ny läsare skulle jag vilja höra
    /läsa din story från att du bestämde dig i Sverige till där
    Du är idag. Allt från att söka visum, boende och framtidsplaner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *