Smile!

Life is too important to be taken seriously.

Jag är glad över allt jag åstadkommit och har, även om det känns tufft from time to time. Men ibland måste man inse att bara ett leende på läpparna inte är alla förunnat, (trots att jag idag bet i en krokig gaffel och en flis av min framtand gick av… nåja, jag tog en nagelfil o slipade bort det som skavde, va inte så farligt som jag först fasade). Tänkte då, inte ens mitt leende är för givet – Livet är för kort att gnälla över värdsligheter. 

Love,

Louise.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>