Hola!

Idag vaknade jag med tuppen! Jag gjorde lite ärenden i Beverly Hills under förmiddagen i min lilla ”señorita” outfit : )IMG_4217

Jobbade lite hemma med att klippa ihop mitt o Elenas 3dje Podcast avsnitt också, innan jag mötte upp henne på ytterligare en hike runda, som nu blivit vår daglig grej! Nattis är ju gravid och måste hålla igång och nu är sommaren här, det ska bli 30C grader hela veckan, så nu gäller det att komma i bikiniform snabbare än kvickt!

IMG_4170IMG_4214IMG_4188IMG_4213

Vi beställde hem mat ifrån ”Pache” restaurangen som ligger i Laurel Cnyn och laddade batterierna innan vi satte igång med en ny poddinspelning, snart ni hoppas vi kunna lansera ”HOLLYWOODPODDEN” via Acast! Så håll utkik!

IMG_4218

Har ni några frågor ni vill vi tar upp i våran nya pod får ni jättegärna skicka era frågor eller förslag på samtalsämnen till Hollywoodpodden@gmail.com !

XoXo

Louise.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *