IG stories eller Snap?

Vad tycker ni? Jag har kört rätt mycket på Snapchat men nu testar jag IG stories istället, orka göra BÅDA??? Vem pallar.

Ikväll tog jag mig ett kvällsdopp och simmade en 45min ”laps” (vad heter det?) så härligt! Det va typ 30 grader idag och super fin kväll.. Ni får ursäkta bildkvaliteten då jag faktiskt glömde ta actual pictures till er och fick screen shotta min IG story istället (insert hand over face emoji), men ni kan ju följa mig, om ni inte redan gör det 🙂

FullSizeRender 4FullSizeRender 5

Aja det får duga. Avslutade med en skön Jacuzzi och lite bastu. Att basta haha.. Svenskt av mig, eller hur? Sen kollade jag en dokumentär om Nixon och Watergate skandalen, shit asså vilken story! Har ni koll på den? Man va kanske inte direkt insatt i USA’s presidenter och historia på 70-talet (inte ens född) men otroligt intressant!

Imorgon är det Söndag. så skönt. Jag tror det blir en tur ner till beachen, Ligga o skriva o läsa på sanden i Malibu eller köra rollerblades i Venice och kolla på cirkusen som medföljer… Vad hade ni gjort, om ni fått välja en Söndag i Los Angeles?

Imorgon kväll är jag även bjuden till SOHO house i Malibu (aldrig varit på den, helt ny och väldigt exklusiv tydligen, det är ju ”members only”) , av en sångare o låtskrivare från den där gruppen ”Il Divo” som ni kanske känner till? Jag har dålig koll, haha men wish me luck!

XoXo

/Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *