HAPPY 4TH!

Igår var det Americas bday – 4th of July, USA independence day!

IMG_5437

Vi drog ett härligt gäng till Venice Beach och Marinan för att fira!

Några sköna husfester och rooftop parties sen såg vi solnedgången och fyrverkeri på stranden, som var alldeles fullt av folk! Klädda från topp till tå i ”Red, White & Blue” och diverse outfits! Folk hade med sig filtar och sprang barfota i baddräkter och shorts, själv fick jag lov att ta av mina röda klackar… lolIMG_5444FullSizeRender 7IMG_5440IMG_5450IMG_5445IMG_5453FullSizeRender 6

Sen drog vi till en liten bar på Washington ”Cabo cantina” för att Uber hem kostade tio ggr så mycket som vanligt så vi väntade där tills stormen lugnat ner sig.. men wow! Fick världens största strawberry margarita och brutalt goda nachos!

FullSizeRender 8IMG_5502kunde typ inte andas så mätta vi var efter! Men så gott och för en gångs skull ”chill” och inte så uppstyrt som alla andra år, då jag hängt på kändisarnas favorit Nobu i Malibu senaste 8 åren… phew!

Happy 4th!

Imorn börjar livet som vanligt igen, men ikväll tror jag jag satsar på en massage och bio..

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *