Happy 15…

Idag exakt för 15 år sedan, den 28de Juli, 2002, satte jag mig på planet till Los Angeles för att studera… men wow, vilken resa det skulle bli genom åren, vilket jag då inte skulle kunna ha drömt om i min vildaste fantasi!


På den tiden fanns inte ”sociala medier” eller iphones! Jag kännde inte en själ här men lärde mig snart att mingla o slå mig fram i Hollywood. Därmed skrev jag krönikor o scannade foton av mina galna upplevelser som publicerades i en rad tidningar och magazin hemma i Sverige… b.la. Som senare ledde mig hit, till bloggen och ett och annat TV inslag… 🙂

Jag har alltid velat skriva en bok och jobba med mode o musik. Journalistiken framförallt, gjorde att jag kunde stanna här och det är så intressant vart vägarna har lett hittills! Det är sannt som låten ”you can check out anytime you like, but you just can never leave”.. Jag älskar Sverige, många gånger jag tänkt att det kanske är dags att spendera mer tid med familj och vänner där, men Cali slutar aldrig övervinna mitt hjärta.. 

Jag hoppas snart vi kan lansera en podcast m.m. så jag kan berätta mer om min resa här för er ”live”! 

Jag fyller år om ca2 veckor, 15år är en milstolpe och mycket har ändrats både på gott o ont. Så nu satsar jag på en helt ny start, nya äventyr och mål! I’ll Keep you posted! Tack för ni hakar på, more to come….

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *