Bar method

Idag åkte jag och Ela till en tränings klass som heter ”The Bar Method”. Vi tänkte testa lite olika träningspass runtom i L.A och signade upp för ”classpass” som det heter. Kul att testa lite nya träningsmetoder och pusha varann att gå ihop :)


Det var mest styrka, stretch o balans typ men rätt skönt faktiskt! Imorn ska vi testa nått annat hihi… det är typ 30grader varmt i LA nu man blir lätt lat av värmen här nu men No excuses! Nu kör vi!

Vad är era favvo träningsmetoder/pass?

XoXo

Louise.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>