HOLLYWOODPODDEN – INTRO!!!

Hej!!!

OK, så jag lovade att jag och Nattis (= Elena Belle) skulle lansera en #podcast i sommar som vi döpt till #HOLLYWOODPODDEN, det har tagit lite tid men som tröst så tänkte vi ni ska få ett litet smakprov redan NU!!

img_2142-1

Vårt första introduktionsavsnitt vart lite av en test för oss båda, då vi hade lite till noll koll på hur man spelar in en podd!? Det blev mycket snack om på vilken väg vi kom hit, hur vi träffades och blev vänner här i LA och hur vi tog ”det stora steget” att flytta till L.A, samt lite minnen och snack om vad vår HollywoodPodd kommer handla om!

Vi har lyckats ladda upp vårt första ”intro avsnitt” som ett litet smakprov på Soundcloud.com , undertiden som vi väntar på vår OFFICIELLA lansering via ACAST, inom kort! Detta är alltså lite av ett test,  för att se om våra vänner och alla ni som följer våra bloggar/Instagram tycker det är kul!?

LYSSNA PÅ FÖRSTA AVSNITTET HÄR!!!

Som sagt är vi helt nya på detta, och ber er ha lite överseende 😉  Men vi är sjukt taggade och hoppas ni kommer gilla! Vi lär oss mer och mer varje avsnitt nu och hoppas på att bli bättre och bättre för varje vecka, promise!

Vi vill jättegärna att ni kommer med tankar, förslag och idéer om ämnen och frågor och ni kan maila oss direkt på Hollywoodpodden@gmail.com Vi kommer givetvis ta upp läsarfrågor i podden så småningom och vill såklart att ni alla ska ta del och haka på!!!

LET’S DO THIS!

Happy Sunday allihopa, ENJOY!

XoXo

Louise & Elena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *