Happy Birthday to ME!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! 🎉 wiiI!

large

Idag ska jag på lunch med Natacha (Elena), eftersom hon är gravid så ville hon helre fira med mig på dagen så det ska bli supertrevligt, tänkte käka på ett av mina favoritställen som heter 208 Rodeo, med utsikt över hela gatan och ”pretty woman hotellet”.

Sen på kvällen har jag bjudit alla mina andra vänner att fira på sushi-restaurangen KOI i år, jag tänkte först boka Nobu i Malibu som är min absolut bästa favorit, inget som slår! Men det gick inte med så många och man måste boka nästan en månad i förväg om man är fler än 10.. Sen tänkte jag CATCH, men dom tog oxå bara 8-10pers så jag fick avboka.

Nåja, KOI är mysigt och ligger nära sen blir det nog en sväng till MA eller Delilah som är trevliga ”bar/lounge” ställen, mina vänner har fixat gratis drinkbord åt oss tjejer och hoppas på en Girls night out ala ”sex and the city”! 😉

Jag är född den 11te Augusti, i Lejonets stjärntecken, och jag får nog erkänna att jag är ett lejon ut i fingertopparna!

Lejonet: 23 juli – 22 augusti
Storsint, kärleksfull, viljestark, svarsjuk, ledare, trofast, plikttrogen
Element: Solen

lejonet-stjarntecken-tusch

Vem är lejonet?
Lejonet är den stolta, starka ledargestalten. Lejonet symboliserar makt, kunglighet och dominans. De är passionerade, romantiska och älskar att bli bortskämda. Lejonet har också en stor förmåga att ta hand om sina nära och kära. Mot de sina kan lejonet visa generositet, kärlek och omtanke. Det finns dock en viss risk att kärleken i kombination med stoltheten och viljan att stå i centrum går till överdrift. Lejonet kan då uppvisa sämre egenskaper t.ex. svartsjuka eller arrogans.

Mest av all njuter lejonet av andras beundran. Längtan efter andras bekräftelse kan vara en stark motor. I vissa fall kan det leda till positiv tävlingsinstinkt eller ambition. Det kan också övergå i ett sämre beteende från lejonets sida om behovet av beundran inte tillfredsställs. Ett obekräftat lejon kan ställa till med mycket oväsen för att få den efterlängtade uppmärksamheten.

Lejonets rätta element i solens glans. De har inget emot att visa upp sig inför allmän beskådning. Allt som görs ska göras i stor stil och gärna något dramatiskt. Lyx och överdåd är inte främmande för ett lejon. Inte heller generositet mot omgivningen när andan faller på. Till lejonets natur hör ett gott självförtroende. Med det kommer både en vilja och förmåga att leda andra. Baksidan är att det goda självförtroendet kan gå över i ren egoism och ett evigt sökande efter smicker. I en relation är lejonet sexigt, passionerat och livsbejakande. De älskar det goda livet och delar gärna med sig. Lejonet har en oöverträffad förmåga att ge kärlek, trofasthet och omtanke till andra. Lejonet förväntar sig dock det samma tillbaka och har en outsläcklig kärlekstörst.

Kända Lejon,

Madonna, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Barack Obama, Sandra Bullock, Kylie Jenner

Har jag några sköna lejon som läser bloggen kanske? 🙂 #LeoSeason!

(lägger upp bilder från min födelsedag i helgen!)

XoXo

Louise.

En reaktion på “Happy Birthday to ME!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *