L.A vyer..

I helgen har jag kört runt till lite olika platser runtom L.A och tänkte bjuda på lite härliga vyer, jag älskar att denna staden har allt man kan tänka sig från Downtown till Hollywood till BeverlyHills och Venice Beach, idag Malibu… to name a few!

Sen att man dessutom kan åka skidor 2 timmar bort och Las Vegas ligger ett stenkast ifrån, om man nu känner för det, är ju rätt kul det också!

Det är en del bekanta o vänner som varit här på egen hand en gång eller så, som ofta sagt till mig ”Nej L.A är inget för mig det är inte så vackert och jag såg inget jag tyckte man skulle vilja se igen” Jag blir lika förvånad varje gång? Say what?? Då har du inte haft rätt sälskap eller någon bra ”tourguide” , that’s for sure! 

Jag kan uppleva allt detta på en och samma dag om jag vill, året om! Och solen skiner minst 300dagar om året, vem kan klaga? I love it.

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *