Bläää!!!

OMG!!! Fy faaaan vad vidrigt! Köpt en ”fräsh” sallad idag på Gelsons. Tar ut den ur kylen o ba – ok lite småhungrig. Då kryper det ett äckligligt kryp, som ser ut som en myra haft sex med en geting och en nyckelpiga?!! EWWWW!!!


 I min fuckin O-öppnade sallad från affären! Här försöker man hålla formen o va nyttig lixom? Mmmm tack för den! Snacka om ny diet metod. Fy vad vidrigt! Blääää!!! 

Tur jag såg den snabbar än kvickt, asså what? Så jävla ofräsht! Detta är USA.. kanske kan stämma sk usa ”ica”?, My God. Jag e inte direkt äckelmagad så, men fan heller se ett kryp (dessutom en muterad geting piga?!) i en sallad från ”fräsha salladbaren” som man satt lock på! en timme senare ska man avnjuta sin dinner men hallå där lixom?! Ugh! Ok – Gud vill jag ska banta på en ny nivå. Got it! Eww!!!

XoXo

/Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *