Pilates

Har ni testat Pilates? Ganska skön stretch o toning utan sörre belastning :) 

Leggings: Beyond Yoga

Finns otroligt många Pilates o Yoga studios i LA! Ikväll blir det middag på The Beverly Hills Hotel med mina vänner :) Ha en trevlig vecka! Glöm inte att lyssna in på HollywoodPodden – maila frågor till hollywoodpodden@gmail.com

XoXo

Louise.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Pilates

  1. ÄLSKAR podden. Men, ni borde verkligen lägga upp den på Apples/Itunes Podcast app. Och lista den som svensk – tror verkligen att ni skulle kunna hamna på podcast-toppen i Sverige om ni gjorde det samt marknadsförde den i sociala medier – speciellt eftersom Elena når ut till massor av svenskar nu när hon är aktuell i svenska hollywoodfruar igen. Vill ju att ni ska fortsätta podda liksom. LOVE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>