My heart goes out to everyone in Las Vegas…

Så fruktansvärt hemskt det som hänt i Las Vegas inatt, det är absolut fruktansvärt. Största massmordet i USA’s historia. Jag finner inga ord. Jag ser nyheterna här i USA som uppdaterar med jämna mellanrum och vi kan inget annat än att se hur alla som kan hjälper och kärleken mellan medmänniskor och polis var amazing trots allt. Men vilken mardröm.

Kan inte lägga upp foto annars skulle jag välja ett stort HJÄRTA av sympati och hoppas världen ser en ljusare framtid snart, bara elände, framförallt i USA med alla naturkatastrofer dessutom och nu detta! Vi kan inget annat än stay positive, love, support and pray..

All my love & thoughts to the victims and their families.

XoXo

/Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *