Happy halloween!

Hej allihopa!

Jag väntar fortfarande på att saker ska fungera som vanligt här på Bloggen, men så länge hoppas jag vi underhåller via HOLLYWOODPODDEN! Idag är avsnitt #10 ute! Vi pratar om Svenska Hollywoodfruar, #Metoo och svarar på några av våra lyssnarfrågor!

I helgen började Hollywood fira halloween! Jag bestämde mig för att haka på sista sekunden i Lördags och klädde ut mig till polis lol. Vi åt en supergod middag på TAO Los Angeles sen gick vi till Avenue (Snoop dagg dj’ade) och The Highlightroom (Dj Eric Morillo), avslutningsvis till Petit Ermitage på efterfest! Crazy night..! Så kul! Tyvärr kan jag inte ladda upp foton på bloggen, minnet är slut men håller på och försöker lösa detta asap! Så länge får ni följa mig på Instagram! @loulouofficial 

Ska ni klä ut er idag?! Trick or treat kanske med kidsen?

HAVE FUN BE SAFE, HAPPY HALLOWEEN!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *