2 reaktion på “HOLLYWOODPODDEN #15 God Fortsättning!

 1. Alltså du måste vara den sämsta ”journalisten” någonsin. Ps så verkar du alltid så avundsjuk på Elena i er podd. Du känns mest som en misslyckad social climber som försöker verka märkvärdig i varje avsnitt. Elena är iaf sig själv och mer ödmjuk.

  • Hej Sara!

   Tråkig kommentar? Normalt sett skulle jag inte ens godkänna eller ta mig tiden att svara på en så onekligen svag kommentar. Men i dagens samhälle känner jag mig skyldig att stå upp för oss som känner att elaka kommentarer på bloggar och sociala medier INTE är OK – they are NOT.
   First off, Du kanske inte vet att jag skrivit i Sveriges tidningar, som krönikör om Hollywood, i över 10 år och dessutom vunnit pris för det? Bloggen o podden är inte en del av mitt professionella arbete inom området, om det är det du syftar på? Ledsen du känner du måste försöka kritisera mig.
   Och avund? Nej tack snälla du. Jag förstår inte var du fått denna befängda ide ifrån? Jag älskar Nattis (Elena) och även om vi kommer från väldigt olika bakgrunder och ser på saker olika ibland, är det kanske just därför vi är så tighta! Avund är något jag inte befinner mig i, framförallt inte då jag själv fått leva med det sen liten. Jag kommer från ovärderligt starka familjeförhållanden, jag har en utmärkt utbildning och jobbat hårt för allt jag äger och åstadkommit i mitt liv, på egen hand. ”Märkvärdig” är en typisk kommentar för folk som känner sig 2:a i sammanhanget och retar sig på en annan människas självsäkerhet och intelligens som dom inte själva besitter. Jag om någon, behöver definitivt inte ”social climb”. Däremot delar jag gärna med mig av mina erfarenheter i hopp om att det kan hjälpa andra. ”misslyckad” ja söta du, det är nog det sista mina vänner skulle beskriva mig som, jag tror tvärt om, att många ser mig som en enormt stark förebild, vilket jag hoppas vi alla ska sträva efter.
   Jag anser kärlek varken ha ett pris, status eller färg, vänskap som romans. Jag har alltid haft stabilitet i mig själv och därför har jag inga som helst problem med att diskutera och bolla med folk som folk oavsett bakgrund eller ideal.
   Jag dömmer ingen och jag avskyr allt vad avund heter. En av anledningarna jag flyttade ifrån Sverige var just på grund av denna vidriga avund och elakhet som du onekligen bevisar och som tragiskt nog fortfarande existerar.
   Avund är väldigt lågt. Jag är stolt över Elena som lyckats ta sig fram bra här i en tuff stad som LA och önskar henne och hennes familj allt det bästa i livet, always! Vi älskar varandra väldigt mycket som vänner och hon är som en lillasyster för mig. Familj! Jag har stått vid hennes sida i vått o torrt och tagit hennes parti since day one, då många däremot dömt henne, framförallt från Sverige vilket jag avskyr! Hon har ett av de finaste hjärtan jag känner.
   Jag blir glad när folk står upp för henne, precis som du försöker, men man kan göra det på ett informerat och fint vis. Varken jag eller Elena uppskattar din kritik eller kommentar då vi båda anser elaka social media kommentarer går fett bort. If you don’t have anything nice to say, don’t say it at all. Elena och jag hälsar dig båda gott och hopps på bättre omdöme i framtiden. Kärlek vinner alltid. Hoppas du fått en bättre insyn och fortsätter lyssna på hollywoodpodden med oss! Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>