Good Morning Monday

Hey!

Ny vecka, nya tag, hoppas ni känner er redo! Själv har jag försökt finna en tid med nattis att podda hon är i Europa en månad så det är lite klurigt… Men vi ska försöka över Skype, det ska finnas ett sett och jag tänkte kanske ha med en gäst i ett avsnitt också, en gemensam vän till oss som faktiskt är tillsammans med en av killarna i Dj gruppen ”Cheat Codes”, det kan väl vara kul? 🙂

Ni får ha lite tålamod det har varit mycket på Elenas front med bebisen och resande men vi gör så gott vi kan och vi kommer fortsätta don’t worry! Jag sitter just nu och filar lite på en blogg till HOLLYWOODPODDEN faktiskt, där vi tänkt lägga upp bilder och videos och sånt som vi pratar om i podden och ja, sådana här små uppdateringar osv!

Jag håller på att lösa problemet här med min blogg att jag inte kan ladda upp fler bilder, minnet är fullt! Men det kommer bli en ändring snart promise.

Ha en toppen vecka Kram på er!

XoXo

/Louise.

En reaktion på “Good Morning Monday

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *