Jan 30th, 2018

Big day today! Jag är så glad att få lov att resa igen, väntat på permit i 9 månader nu och det har varit en lång sommar och vinter utan att se min familj! Jag har inte ens träffat min lilla brorsdotter Svea som föddes i Augusti! Jag kunde inte fira jul med familjen eller ta hand om min mamma efter en operation i vintras, så det har varit tufft!!! Men nu ÄNTLIGEN! Bättre sent än aldrig, kanske jag hinner hem att fira min mammas födelsedag nu i Feb! Jag skulle även vilja åka till Stockholm och hälsa på vänner och ta lite möten om b.la bloggen här m.m. som ska uppdateras och fixas med, jag är även på utkik efter förlag för min bok-ide och som låtskrivare, så vi får se! More to come! Jag är bara så glad att känna en ny frihet och en dag kommer jag skriva om mina upplevelser senaste åren här, men först, PUSTA UT och boka ett flyg! Wiii!

Elena kommer tillbaka till LA nästa vecka, så jag ska försöka stanna och hinna spela in med henne innan jag drar, så håll utkik!

– TRÄGEN VINNER –

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *