Molly’s Game..

Har ni sett nya filmen om L.A’s ”poker prinsessa”?

Well… Igår läste jag boken, 3.5 timme senare hade jag transporterats tillbaka till min egen tid i L.A 2006-2010. I kommer ihåg, när jag skjutsade mina killkompisar och kända vänner till ”poker night”. Jag hämtade upp dom efter klubben, Toby och Leo hälsade och vinkade av mina vänner, ”see you next week brother”. Jag frågade, hur gick det ik? Well.. I lost, but I made some really cool new friends! Lou, you don’t understand, this is crazy”, va ofta svaret.

As I am reading the book, vissa små-detaljer som ”han hade en tröja på sig där det stod ”Fuck you, Pay me” garvade jag, Omid, I remeber Omid designern som gjorde dessa tröjor i Fashion industrin, då det tog månader att få sina pengar. Jag har en här, en svart med neon rosa text på ryggen, ”Fuck you Pay me”, i min garderob tills denna dag. Jag höll på att ge den till UFF i somras, men behöll den, för det är ett roligt minne!

När hon skriver ”Jag handlade bagels på ”PINK DOT”, LOL, jag hade också flippat, sega gamla bullar, Pink Dot ligger ca 200 meter från min lägenhet, jag känner ägaren sen 12 år och jag skulle aldrig köpa mat där, en butik som levererar ALLT du vill ha, från 6-3AM, all day, every day.. Convenient, but gross.

Jag läser om Ryska Igor och Vadim… OMG, haha… I remeber them, en av dom har jag bott granne med. skumma typer, mycket pengar.. slisk till 100%.

Jag skulle kunna, och kommer eventuellt skriva en bok jag med, från andra sidan, inter poker, men musik branschen och att komma från en stabil familj i Sverige, sen bli inslängd i en GALEN värld i L.A och kämpa häcken av sig bland ”the rich and famous”…

Tjejerna hon pratar om, well, we all have a group of those… Jag förstod ganska tidigt hur man vänder kappan efter vinden… Sjukt intressant story and the best part of it, I have a pretty crazy one myself! En dag hoppas jag ni kan läsa om den och se någon spela min roll på stora skärmen! Molly, tack för inspirationen!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *