Hej Sverige!

Hej!

Alltså ni får ursäkta, det är Spotlife som inte tar tag i detta problemet med att mitt blogg-utrymme är fullt, så jag kan inte blogga/ladda bilder här, men jag tjatar o kämpar på det.. Håll ut kära läsare!

Nu är jag i Sverige i alla fall och har varit här några veckor och hämtat andan! Jag var t.o.m i Stockholm en sväng och hälsade på några av mina vänner och hade lite möten för musik o blogg. Jättekul, men kallt!!!

Det är mysigt att träffa familjen och min nya lilla brorsdotter är såååå gosig o söt man typ dör, 6 månader ahhhh vill äta upp henne! Men jag tänkte jobba lite med skrivandet nu och läsa på lite, ta en veckas ”time-out” för mig själv här i Skånes tysta snöklädda skogar och fokusera.

Jag har kollat lite på Mello deltagarna, alltså… what is this? Nu har jag inte sett alla, men det lilla jag sett är under all kritik! Vad händer? Sverige som är världsettor inom låtskrivande kan inte leverera en liten mello tävling? Jag förstår inte hur det är möjligt. Vem tycker ni är bra nog att representera Sverige i år?

XoXo

Louise.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *