Zlatan takes on Hollywood!

Idag var jag och hikade i Runyon Canyon med min väninna, finns inget bättre än att traska upp för bergen i Los Angeles svettas och pusta ut samtidigt som du kan avnjuta de mest FANTASTISKA vyerna staden har att erbjuda!

Efter avnjöt vi en välförtjänt lunch på Urth Cafe på Melrose Ave.

Men, Sedan den 31sta Mars – har Los Angeles fått en HELT ny uppskattning för fotboll! LA GALAXY fick ett nytt tillskott.. Om 30 minuter gör ZLATAN debut i Jimmy Kimmel Live – Hollywood’s största kvälls nyhetsprogram!

Självklart, kör han sin slogan ”you are welcome Jimmy”… INGET stoppar Zlatans enorma EGO, men hey! If there is any place in the world you get away with this and fans love you more for it, it is HERE! Så excited att Sverige är på kartan igen i USA, med FOTBOLL just. Watch out Dodgers, Lakers and Rams! Here comes ZLATAN and LA Galaxy!

Swedish fish? hahahahaha…. Ya he is CANDY on the field alright! Väntar med spänning! Kolla om ni e vakna vet jag!

Ska vi slå vad att vi ser Zlatan på silverduken inom kort? You know where you heard it first!

XoXo

/Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *