Thank you Hollywood!

The harder I work, the luckier I become! Dreams do come true!

Jag låter det vara så, eftersom jag planerar att skriva en bok, vill jag inte spoliera allt spännande i förväg.. Men idag är jag ofattbart tacksam för allt och alla, framförallt att jag får ta del av och dela med mig om Hollywood år ut och år in. Tack för att ni läser och följer min resa här, jag hoppas ni kommer köpa min bok en vacker dag och känna igen mina roliga Hollywood storys, men även utöver få en ”helhets bild” bakom kulisserna, det som aldrig riktigt framhävs i den så kallade glamourösa vardagen ni vet? Det kan, om möjligt, vara den större storyn än dom om kändisar och mitt här ni fått ta del av hittills! To be continued, LOVE YOU!

PS: Missa inte HOLLYWOODPODDEN, ett nytt spännande avsnitt kommer i veckan!

XoXo

/Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *