Mejla mig

Maila mig gärna på hollywoodspionen@gmail.com om ni har frågor om min krönika i tidningen eller här på bloggen så ska jag svara så gott jag kan!

5 reaktion på “Mejla mig

 1. Hej! Jag har en fråga. Jag är en sångerska som vill ”make it” i LA. Jag har en väldigt bra sångröst, och vet att jag kan lyckas. Jag har ”IT”, med andra ord. Jag behöver bara få chansen att visa mig. Nu är min fråga; Hur gjorde du för att komma dit du är idag? Dvs, hur hittade du rätta personer att kontakta? Jag skulle vara tacksam för svar, fastän jag förstår att du säkert är väldigt upptagen.

  Ha en bra kväll/dag!

 2. Hej.För knappt 1år sedan var jag och min fam. i LA,Hollywood.
  Bor då i Orange County.Shoppingen var inte så lyckad,då vi oftast var i alla dessa
  köpcenter.30 mars är vi där igen.Vår dotter,snart 16år och jag önskar heta tips på coola fik,restauranger,affärer odyl.där vi får uppleva pulsen,en och en annan kändis och ett härligt minne att föreviga.Intressant att få ta del av dina tips,som lever i denna härliga miljö….Mvh.Lyckansostar.

  • Ja, om ni vill se lite kandisar kul butiker osv sa foreslar jag RObertson Blvd, Rodeo dr, the grove, beverly center, Melrose ave, 3rd street promenade i santa monica och hollywood blvd saklart.
   cafe och restauranger finns everywhere, cuve pa robertson, the ivy, sunset plaza har massor, koi, nobu, sushi roku (sushi), melrose har AGO, comme ca mm mm mer tips fins i JULIA tidningen
   ha sa tevligt!

   Kram, Louise.

 3. Hej!

  Trillade in på din blogg och såg att du bor i min drömstad och gör det jag också vill göra! Jag undrar ”hur” du tog dig det på så sätt med visum – gick du i skola, jobbar du etc? Själv har jag nyligen kommit hem från ett år i USA på östra sidan. Semestrade drygt en månad i Kalifornien och föll pladask för L.A när jag var där, men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga!

  Tacksam för svar!

  Rebecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *